13:55 Malmö 3.5 °C

Om Trafik24.se

Trafik24.se är det privata alternativet med trafikinformation för Sverige på ett enklare och snabbare sätt. Alltid uppdaterat varje minut, dygnet runt.

Trafik24.se startade 2022-01-01 med ursprung från Trafikradion.se som 2006 startade trafikinformation för radio och internet.
Nu är tiden inne för att dela på radio och internet, men ändå samarbeta, det blir bättre med utvecklingen av de olika tjänster som är pågång med olika domännamn för att veta var informationen kommer ifrån.

Trafik24.se gör det enkelt att få rätt information uppdaterat minut för minut, dygnet runt, lokalt och regionalt för hela Sveige.

Trafik24.se uppdaterar dygnet runt med incidenter som olyckor, viltvarningar, stillastående bilar och andra faror på vägarna i hela Sverige. Dessutom får du vägarbeten och vägskador och drygt 500 st webkameror som uppdateras varje minut dygnet runt.

Trafik24.se med tjänster för andra mediaproucenter, kommuner och företag, prata med oss vad ni söker efter så kan vi säkert fixa det för er.

Trafik24.se hittar du idag även på nyhetssajterna NYHETERsto.se, Mitt I Stockholm, GöteborgDirekt och på radiostationerna, GO FM - Radio Göteborg samt Pop o Rock

X For Media Production är ägaren av Trafik24.se

Tveka inte att kontakta oss.
E-mail info@trafik24.se

Hälsningar
Trafik24.se Team

I samarbete med Trafikradion och Trafikverket uppdaterar vi trafikinformationen varje minut, dygnet runt.
TrafikDirekt med olyckor, viltvarningar och andra incidenter samt vägarbeten.
Trafikinformation för Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Kalmar/Öland, Halland mfl områden.
Du kan även välja att få trafikinformation enbart över någon av Europavägarna E4, E6, E10, E12, E14, E16, E18, E20, E22, E45 och E65.
Dessutom hittar du drygt 500 webkameror upplagt efter våra vägar uppdaterat varje minut.
2023 © Trafik24.se